*
*

Kontrollere prosjektkoblinger

Dersom det er differanser mellom hvilken ordre og hvilket prosjekt en inngående faktura er ført mot, kan du rette opp i det.

Gå inn på et prosjekt, velg Inng.faktura - Kontroller prosjektkoblinger:

Her vil du kunne se hvilke inngående faktura som er ført på flere prosjekt. I tilfellene over er det i fakturamottaket lagt inn ordrereferanse til ett prosjekt og i kolonnen for Prosjekt er det lagt inn et annet prosjekt.

Du kan velge å åpne leverandørfaktura eller Fakturamottak, vise dokument, oppdatere prosjektkoblinger eller fjerne kobling til varelinjer.

NB! Du må sjekke at det er korrekt prosjekt på ALLE linjene før du trykker på Oppdater prosjektkoblinger eller Fjern kobling til varelinjer. Det som ligger i bildet i de grønne feltene vil bli oppdatert når du trykker på en av knappene.