*
*

Lage rapport fra oversiktsbildet

Du har mulighet for å generere din egen rapport fra oversiktsbildet i alle moduler, basert på hvilket register du har valgt, og filter du velger.

Menyvalg: Alle moduler - Oversikt
Velg det du vil søke på, i dette tilfellet søker vi frem alle Faktura dette år der Friteksten begynner med Fri:

Du kan også filtrere på «Felt fra underregister».
Trykk så på Lag rapport knappen, da kommer dette bildet opp:
Her velger du navn, kolonner som skal vises, om rapporten skal grupperes på noe, om du vil ha en liggende rapport og om du vil ha totalsum på rapporten i de angitte feltene. Trykk fullfør for å generere rapporten. De kolonnene som er valgt når du åpner vinduet er de samme som de som vises i oversiktsvinduet, dersom du vil ha flere eller færre er det bare å velge bort eller hente inn de du vil ha med.
Vi har her redigert på navn, tatt bort de feltene vi ikke vil ha med, fjernet haken for liggende rapport og sortert etter Kundenr:
Rapporten vil se slik ut når du er ferdig, med valgene som er i bildet over:

Velger du Forhåndsvisning, Preview, ser du hvordan rapporten blir seende ut:
Oppe til venstre har du valg for å Skrive ut, lagre eller sende på E-post:

Dersom du ønsker å lagre rapporten for senere bruk, velg Lagre-knappen helt oppe til venstre og lagre rapporten et sted på maskinen. Du kan så importere rapporten slik at du finner den igjen i rapportoversikten i Uni, se hvordan her.