*
*

Grunndata til Unimicro Lønn - Nummerserier

Sett opp nummerserier:

Reskontro:

Nummerserier for kunder/leverandører er kun nødvendig å sette opp dersom dere skal bruke funksjonen for Ansattreskontro: https://hjelp.unimicro.no/nyfunksjonansattreskontro. I så fall må dere ha en egen nummerserie for det i V3, og opprette de samme numrene der som opprettes i Unimicro Lønn.

Når det gjelder fagforeningstrekk og andre ting som blir kontert mot reskontro fra V3 lønn, så er det naturlig å tro at leverandørreskontro for trekk er viktig, men fra Unimicro Lønn blir det kontert mot balansekontoen på trekket, ikke mot leverandøren. Dette er altså annerledes enn metoden i V3 Lønn.

Bilag:

Bilagsserie bør settes opp dersom du ønsker å benytte uni standard import for å få bilaget inn i regnskapet: https://hjelp.unimicro.no/nummerserier.  Husk da å lage samme serie i V3 regnskap, men ikke før noe i den. Bilagene skal komme fra Unimicro Lønn.

Det er utviklet en plugin som kan benyttes for enklere import. Da kan du bestemme bilagsnummeret i importbildet i V3 Regnskap, enten ved å taste det inn eller ved å velge nummerserie. Altså vil ikke bilagsnummeret som er tildelt i Unimicro Lønn ha innvirkning. Ta kontakt med support@unimicro.no for å få installasjonsfil for denne plugin tilsendt. Det er planlagt at denne skal komme som standard i en senere versjon av Unimicro V3 Regnskap.

Videre til neste punkt.
Tilbake til hovedside for overføring av data.
Tilbake til hovedside om overgang til nytt lønnssystem.