*
*

Kreditere delvise beløp

Kreditering av delvise beløp må håndteres manuelt

Auto-capture i Uni støtter ikke kreditering av delvise beløp. Slike senarioer kan derimot løses på følgende måte:

1. Skru av auto-capture på webordre
  2. Kreditere faktura i Uni - slik at regnskapet blir riktig
  3. Gi ordrerabatt på webordren i nettbutikken - så får kunde tilbakebetalt beløp
  4. Skru på igjen auto-capture på webordre

Her er et eksempel som beskriver disse stegene:

Skru av auto-capture på webordre

1. Gå inn på gjeldende webordre og trykk på den gule knappen "Hent kortbetaling ved fakturering"
2. Trykk "Ja"

Kreditering_delvise belop1.jpg

Krediter faktura i Uni:

I dette eksempelet har vi kreditert varen med kr 150,-

Kreditering_delvise belop2.jpg

Gi ordrerabatt i nettbutikken:

I nettbutikken registreres en ordrerabatt på kr 150,-

Kreditering_delvise belop3.jpg

Ordrerabatt er nå registret og kunde får tilbakebetalt beløp fra betalingsleverandør:

Kreditering_delvise belop4.jpg

Skru på igjen auto-capture på webordre

Klikk på "Hent kortbetaling ved fakturering" - når den er aktiv er den gul som nedenfor:

Kreditering_delvise belop5.jpg