*
*

Opprette en vare - ny versjon

Når du skal opprette varer i regnskapet, så kan man velge mellom:

1. Legge inn basis vareinformasjon i regnskapet som varenummer, varenavn, pris og mva og jobbe videre med vareinfo i nettbutikken.

2. Legge inn all vareinfo  på varekortet i Uni Faktura

Nedenfor er en beskrivelse på arbeidsmetodikken på disse

Basis vareinformasjon i Uni Faktura

På varekortet i Uni:

1. Legg inn Varenummer* eller om du vil la systemet velge varenummer, la denne stå åpen, så blir varenummer opprettet når man lagrer
2. Legg inn Varenavn
3. Legg inn Pris
4. Lagre

Legg inn skjermbilde som viser overføring av varer til nettbutikken (slik at de ikke blir publisert)

I nettbutikken:

1. Gå til produktverktøyet (Arkiv > Produkter)
2. Gå til filter
3. I dette eksempelet benyttes filteret "Upubliserte varer"

Filter upubliserte varer.jpg