*
*

Leverandørkort - Andre opplysninger

Under Andre opplysninger kan du blant annet registrere inn organisasjonsnummeret til leverandøren.

Menyvalg: Faste register - Leverandør - Andre opplysninger

Forklaring til feltene:

Organisasjonsnr: Organisasjonsnummer til leverandøren kan legges inn her. Du skal IKKE oppgi "MVA" etter nummeret. Unngå mellomrom i tallrekken, da du vil få en feilmelding når du lagrer.

Enh.register: Dersom du har lagret organisasjonsnummeret og klikker på dette valget vil systemet slå opp foretaket i enhetsregisteret i Brønnøysund.

Last ned regnskapsdata: Denne knappen er kun synlig dersom du har registrert inn organisasjonsnummer på leverandøren. Den henter sist tilgjengelige regnskapstall fra Brønnøysundregistrene og viser dem til høyre i bildet

Vårt kundenummer: Ditt kundenummer hos din kreditor kan legges inn her.

Delt.nr NOBB: Feltet brukes ved import av NOBB fil. Ditt deltakernummer hos NOBB.  Les mer om dette her

Stopp remittering: Kryss i feltet stopper midlertidig poster som er registrert for remittering.

Ikke aktiv: Et informasjonsfelt. Hindrer ikke bokføring på leverandøren.

Opprettet dato: Dato for når leverandøren ble opprettet. Dette feltet er ikke redigerbart.

Sist oppdatert: Dato for når det ble gjort endringer på kunden .

Regnskapsdata: Feltene Omsetning, Aksjekapital og Ansatte blir fylt ut når du klikker på knappen Last ned regnskapsdata over.

Varenummer prefix: Dersom du legger inn en verdi her, tall eller bokstaver, vil import av EHF fra denne leverandøren legge til denne prefix foran leverandørens varenummer. (husk å hake av for å importere varelinjer i innstillingsbildet for import av elektronisk faktura. Hent EHF - Innstillinger) Dette kan være nyttig dersom du får samme varenr fra flere leverandører.