*
*

Avinstallering

Av og til kan det være nødvendig å avinstallere Unimicro V3 fra maskinen.
Her er en oppskrift på hvordan dette gjøres.

1. Avinstaller Unimicro V3 via kontrollpanel. Gå til Programmer og finn Unimicro V3, høyreklikk og velg Avinstaller.

2. Slett mappen C:\Programfiler\Unimicro. Finn mappen, høyreklikk og velg Slett.

3. Start + kjør (evnt skriv inn kjør i søkefeltet) og skriv inn regedit.exe
      a) Gå til HKEY_CURRENT_USER \ Software og slett Uni mapper og VB and VBA program settings.
      b) Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software og slett Uni mapper (kan hende det ligger under Wow6432node om det er x64 maskin).