Prisbelønnet

Uni Økonomi Desktop passer best for bedrifter med fire eller flere ansatte. Løsningen brukes av over 30 000 selskaper i ulike størrelser og bransjer. Programmet er kåret til «best i test» hele seks ganger av PC World og har vist seg å være et av SMB-markedets kraftigste og mest funksjonsrike økonomisystem.

Prøv gratis

Kontakt oss

Fjernsupport

56 59 91 00

Nytt fra kundesenteret

OBS - viktig info om ocr og remittering - ta kontakt med oss før banken
OBS - viktig info om ocr og remittering - ta kontakt med oss før banken
Les mer
Versjon 3.71.23 er nå tilgjengelig via LiveUpdate
Versjon 3.71.23 er nå tilgjengelig via LiveUpdate
Les mer
Problemer med opp- og nedlasting av filer til bank
Problemer med opp- og nedlasting av filer til bank
Les mer
Problemer med mva-melding - ustabilitet hos Skatteetaten og Altinn
Problemer med mva-melding - ustabilitet hos Skatteetaten og Altinn
Les mer