Feilmelding ved remittering via Aritma - servicepack

På grunn av endringer i infrastrukturen hos Aritma (tidligere ZData), er det mange som opplever feilmeldinger ved remittering eller innlesing av returfil. For å korrigere problemet må du installere en servicepack. ...

Servicepacken:

https://support2.unimicro.no/spgen/AritmaNewsFTP2024227952.exe

Passord = vvw846

Her ser du hvordan du innstallerer servicepack: https://support.unimicro.no/kundestotte/teknisk/installasjon-og-nettverk/installasjon/installasjon-av-servicepack-mottatt-fraa-uni-micro

OBS: Servicepack må installeres på alle maskiner som kommuniserer med Aritma. Dersom dere har på full automatikk for innlesing av returfiler, så må den også installeres der som Uni24 Synkservice kjører.