Lag supportsak
Overskrift:
Kundenummer:
*
Kontaktperson:
Modul:
Beskrivelse:
Kategori:
*
E-Post:
Telefon:
Skriv inn koden
*

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver dine rettigheter til personvern og vårt engasjement for å beskytte dine personlige data.
 
Uni Micro er et norsk selskap som leverer programvare og tjenester til private og offentlige bedrifter (kunder) i Norge. Uni Micros hovedkontor ligger i Modalen, og Uni Micro-konsernet er underlagt norsk og europeisk personvernlovgivning, inkludert Personvernforordningen (GDPR).
 
Denne personvernerklæringen er tilgjengelig på Uni Micro AS hjemmesider, og ellers i alle sammenhenger hvor vi på ulike måter samler inn personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Uni Micro og alle Uni Micro nettsteder, domener, mobilløsninger og skytjenester. Tjenestespesifikke vedlegg finnes i vilkårene for bruk, databehandleravtaler eller tilsvarende informasjon for den aktuelle tjenesten.
 
Personvernerklæringen gir informasjon om databehandling utført av Uni Micro når Uni Micro bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen (Uni Micro er behandlingsansvarlig). Det gir også informasjon om databehandling Uni Micro gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner (kunden som behandlingsansvarlig og Uni Micro som databehandler).
 
Personlige data er informasjon som kan identifisere deg som en person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse eller telefonnummer etc. Behandling av dine personlige data er nødvendig for at vi skal kunne betjene våre kunder. Vennligst ikke benytt Uni Micro-nettsteder eller våre tjenester hvis du ikke er enig med hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen.

Uni Micro behandler personlige data om jobbsøkere og kontaktpersoner eller programvarebrukere og kursdeltakere knyttet til våre kunder. I tillegg behandler vi personopplysninger om personer som representerer potensielle kunder som kommer i kontakt med oss via Uni Micro’s nettsider eller andre kanaler. Vår erklæring på dette området finner du i delen som omhandler Uni Micro som Behandlingsansvarlig.
 
Vi behandler også data på vegne av våre kunder som kunden kontrollerer. Vår erklæring på dette området finner du i delen som omhandler Uni Micro som Databehandler.

I denne personvernerklæringen kan subjekter også refereres til som personer eller deg.
 
Uni Micro som Behandlingsansvarlig:

Når et Uni Micro selskap bestemmer formålet med og behandlingen av dine personlige data, fungerer selskapet som Behandlingsansvarlig. Dette inkluderer scenarier der Uni Micro samler personopplysninger i sammenheng med at du er jobbsøker, melder deg på et kurs, eller du er representant for en kunde av Uni Micro - når du er en programvarebruker i systemer eller applikasjoner levert av Uni Micro.

 

Hvorfor vi behandler dine personlige data (Behandlingsgrunnlag):

For å håndtere våre kunderelasjoner generelt og for å imøtekomme våre kunders forpliktelser, trenger Uni Micro informasjon om deg i din rolle som kundekontaktperson eller bruker av en tjeneste. Formålet med behandlingen av disse personopplysningene er:
a.      Forberede og gjennomføre salgs- og kontraktsprosesser til kunder
b.     Gi forespurte tilbud på produkter og tjenester til kunder
c.      Utføre leveranser i henhold til avtaler med deg eller Kunder
d.     Tilby og levere brukerstøtte til brukere av våre produkter og tjenester
e.      Forbedre og utvikle kvaliteten, funksjonaliteten og brukeropplevelsen av våre produkter, tjenester og Uni Micro-nettsteder
f.       Oppdage, redusere og forhindre sikkerhetstrusler og utføre vedlikehold og feilsøking
g.      Forhindre misbruk av våre produkter og tjenester
h.     Prosessere ordrer, fakturering, betalinger og annen økonomisk oppfølging
i.       Opprette interesseprofiler for å markedsføre relevante produkter og tjenester
j.       Operere brukergrupper for å aktivere samhandling mellom brukere og Uni Micro
Den juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger i henhold til de ovennevnte formålene i bokstav a) til j) skyldes hovedsakelig at Uni Micro har en legitim interesse for å behandle dine personlige data fra et forretningsperspektiv på en måte som vi mener ikke strider mot personvernet ditt sine rettigheter eller friheter. I noen tilfeller vil det også være nødvendig for å oppfylle en avtale. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger i henhold til formålet oppført i bokstav j) er ditt samtykke.

Om Leads
Uni Micro behandler personlige data om Leads for markedsføringsformål. For å gi målrettet og relevant innhold til potensielle kunder, bygger Uni Micro en interesseprofil basert på bevegelse, valg og handlinger på Uni Micro-nettsteder, samt ditt svar på markedsføringsinnhold per e-post. De juridiske grunnene for slik behandling er hovedsakelig ditt samtykke. Du kan lese mer om hvordan vi oppretter slike profiler, hvordan du kan justere profilen samt trekke samtykket i seksjonene nedenfor.

Om jobbsøkere
Hvis du er en arbeidssøker, behandler vi personopplysninger for å vurdere potensialet til å bli Uni Micro-ansatt. Den juridiske grunnen for slik behandling er ditt samtykke.

Hvordan vi samler inn dine personlige data
Generelt samler Uni Micro personlige data direkte fra deg eller andre personer knyttet til kunden vår. Disse personene kan være en leder eller kollega. Hvis Kunden jobber for å kjøpe Uni Micro-produkter eller tjenester via et Uni Micro-partnerfirma, kan vi samle inn opplysninger om deg fra partnerfirmaet.
Vi vil også bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi når du bruker Uni Micro-områder og samhandler med oss ​​per e-post for å optimalisere din opplevelse av Uni Micro og våre nettsteder. Vennligst se avsnittet som beskriver automatiske datainnsamlingsverktøy for mer informasjon om hvordan disse teknologiene fungerer og dine rettigheter i denne sammenheng.
I noen tilfeller kan vi også samle inn informasjon om deg fra andre kilder. Disse kildene kan være tredjeparts data aggregatorer, Uni Micros markedsføringspartnere, offentlige kilder eller tredjeparts sosiale nettverk. Uni Micro vil kunne kombinere personlige data om deg oppnådd fra en kilde med data hentet fra en annen kilde. Dette gir oss et komplett bilde av deg, som også gir oss muligheten til å betjene deg på en mer relevant måte med en større grad av tilpassing.

Automatisk datainnsamling

Uni Micro AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på unimicro.no og support.unimicro.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler
Uni Micro AS benytter seg av cookies, også kalt informasjonskapsler, på våre nettsider. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Uni Micro AS bruker blant annet informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside.

Vi benytter oss av Google Analytics og HubSpot Inc. på våre nettsider. Uni Micro AS benytter også informasjonskapsler som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og "widgets" fra sosiale nettverkstjenester.

Google Analytics
Google Analyticsbruker informasjonskapsler som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. 
Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Mer informasjon om hvilke informasjonskaplser Google bruker finner du på her.


Vennligst vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.


Google Display Advertising
Nettstedet unimicro.no kan benytte egne målrettede annonser mot tidligere besøkende av unimicro.no i Google sitt display nettverk og samarbeidspartnere. Dette kalles remarketing og brukes til å gjøre annonser mer relevante for den enkelte bruker basert på tidligere interesser på og bruk av unimicro.no.  I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.

Du kan reservere deg mot målrettede Google Display Network annonser her: https://www.google.com/settings/ads 
 
HubSpot Inc.
Uni Micro AS bruker HubSpot til webstatistikk og profilering, blant annet for å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med analyse, markedsføring og salg. Når du besøker våre nettsider, vil informasjonskapsler spore deg anonymt frem til du avgir kontaktinformasjonen i et av våre skjemaer og gir oss ditt samtykke til indirekte/direkte markedsføring fra oss. Samtykket innebærer at informasjon du avgir kan sammenkobles med informasjonen som tidligere har vært anonymisert om din bruk av våre nettsider. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan dette virker, kan du se her: 

https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/account/how-does-hubspot-track-visitors 

https://legal.hubspot.com/privacy-policy 
 
Informasjonskapsler fra sosiale medier
For at du skal kunne ‘like’ og dele vårt innhold på Facebook, Twitter, Linkedin har vi lagt inn ‘liker-knapper’ på våre sider.

Disse sosiale mediene benytter informasjonskapsler på våre sider:

Facebook - Informasjon om cookies
Twitter - Informasjon om cookies
LinkedIn -Informasjon om cookies

Personvernkonsekvensene ved bruk av disse informasjonskapslene vil variere fra et nettsamfunn til et annet, avhengig av hvilke personverninnstillinger du har satt opp på din bruker i det enkelte nettsamfunn.

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette informasjonskapslene. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillatte bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider.

Survey Monkey
Uni Micro bruker Survey Monkey til å gjennomføre undersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Uni Micro AS vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt.

Anonyme undersøkelser:Dersom undersøkelsen er anonym, vil ikke Uni Micro AS eller Survey Monkey samle inn noe informasjon som kan kobles til deg.

Identifiserbare undersøkelser: Dersom undersøkelsen ikke er anonym, kan Uni Micro identifisere de som har besvart undersøkelsen. Vi kan også benytte Survey Monkey til å sende ut undersøkelser eller oppfølgingsspørsmål. https://no.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/ 

Nyhetsbrev
Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra ulike fagområder og informasjon om Uni Micro AS sine arrangementer for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din e-postadresse. Dette vil benyttes til å sende ut relevant informasjon om vår bransje, teknologi, kunde-case og generelle oppdateringer fra Uni Micro. For å kunne invitere deg til aktuelle arrangementer registrerer vi også hvilken virksomhet du arbeider for. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. 

Kommentarer
I noen tilfeller kan det være mulig å komme med kommentarer på artikler eller blogger, da blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren, men lagres ikke hos Uni Micro AS.

Kontaktskjema
Når du fyller ut vårt kontaktskjema lagrer vi denne informasjonen i vår database. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig.

Kurssystem
Når du melder deg på kurs og arrangementer, kan vi be deg om å registrere navn, organisasjon, adresse, e-post, jobbtelefon, og fakturareferanse. Disse opplysningene deles ikke med andre. 
 
Hvilke personlige data behandler Uni Micro om deg:

Typen av personlige data som Uni Micro i egenskap av Behandlingsansvarlig, behandler om deg kan være:
 
·       Grunnleggende kontaktdetaljer som navn, adresse, telefonnummer og e-post.
·       Demografisk informasjon som fødselsdato, alder og kjønn
·       Sysselsetting informasjon som arbeidsgiver, tittel, stilling inkludert preferanser og interesser i faglig sammenheng
·       Tilbakemelding, kommentarer eller spørsmål om Uni Micro eller om våre produkter og tjenester
·       Bilder eller video av deg som er registrert hos oss
·       Innhold du har lastet opp, for eksempel bilder og video
·       Unik brukerinformasjon som brukernavn, brukernavn, passord og sikkerhetsspørsmål
·       Finansiell informasjon som informasjon om bankkontonummer
·       Trafikkinformasjon som oppgitt av nettleseren din, for eksempel nettlesertype, enhet, språk og adressen til nettstedet du kom fra, og annen trafikkinformasjon som IP-adresse
·       Clickstream atferd og bevegelse på Uni Micro Nettsteder og i våre produkter og tjenester
·       E-postadferd som for eksempel hvilke e-poster fra Uni Micro du åpner når og hvordan
·       Andre personopplysninger i din profil som du fritt har gitt bort på tredjeparts sosiale nettverk som LinkedIn etc.

Dine rettigheter:
Du har rett til å få tilgang til dine personlige data ved å be om en oversikt over personopplysningene vi behandler om deg, og du kan ha rett til dataportabilitet. Du har også rett til å be om at Uni Micro korrigerer unøyaktigheter i dine personlige data.


Videre har du rett til å be om sletting av personopplysninger, og til å begrense eller motsette deg behandling av dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen eller andre tjenestespesifikke vilkår. Merk at du i noen tilfeller ikke har krav på å få rettigheter vist til over oppfyllt, Uni Micro vil i slike tilfeller redegjøre for lovgrunnlaget/årsaken til dette.
Vennligst bruk support@unimicro.no  for å sende alle forespørsler som nevnt i denne delen.
Endelig har du også rett til å sende inn en klage til det norske Datatilsynet, når det gjelder behandling av dine personopplysninger.

Uni Micro som Databehandler:
 
Som Databehandler behandler Uni Micro personopplysninger i henhold til vår databehandleravtale.