Lær deg å si ja til de riktige kundene og ta trygge kredittbeslutninger - fra din egen kontorstol.

Vi inviterer til kurs i / opplæring av kredittsjekk i Uni Økonomi, i samarbeid med Bisnode Norge AS; Norges ledende leverandør av forretningsinformasjon og analyse.

Samarbeidet mellom regnskapskontor og programvareleverandør har aldri vært viktige enn det er i dag. Vi ønsker en god dialog med alle våre 400 regnskapskontor og invitere til Webinar for å vise noen av mulighetene som gjør at vi sammen kan levere gode produkt til sluttkundene.

Pris
kr 690,00 Eks. MVA
Pris
kr 1 190,00 Eks. MVA
Webinar for deg som ønsker å forbedre flyten for inngående faktura. Vi viser hvordan Uni Økonomi er bygget opp for å deres bedrft flyt i prosessene og hvordan vi kan skreddersy dette til deres behov.
Kurset gir dere en innføring i muligheten til å ha deler av økonomisystemet på Web gjennom løsningen Uni24. For mange kan det være aktuelt at noen av selskapets ansatte trenger tilgang når de er på kundebesøk, reise eller messer. Sjekk ut om denne løsningen kan passe for dere
Kurset for deg som øsnker å optimalisere bedriftens håndtering av Inngående faktura
Pris
kr 500,00 Eks. MVA
Lær hvordan Uni kan brukes for å gi effektive faktureringsrutiner
Pris
kr 500,00 Eks. MVA
Pris
kr 600,00 Eks. MVA
Pris
kr 250,00 Eks. MVA
Speedy Craft fra Devinco AS er markedets ledende løsning for håndholdte enheter i felt. Svært mange rørleggere og elektrikere benytter allerede løsningen og de siste årene har også andre bransjer fått øynene opp for muligheten med denne løsningen.
Ønsker du å komme i gang med nettbutikk. Bli med på vårt gratis seminar hvor vi gir deg våre 10 beste tips for å komme i gang
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økononiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt salgssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt regnskapssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt timesystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt lønnssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA

Praktisk rettet kurs med Per Slettedal om bruken av de nye momskodene ved fakturering og i regnskap. Disse forholdene må du passe ved avslutningen av 2016 og slik bør du arbeide i 2017 for at momsregnskapet ditt skal bli korrekt.

Pris
kr 900,00 Eks. MVA
Kurs for alle som ønsker god råd for hvordan du på best mulig måte kan ha kontroll på lager og gjennomføre varetelling 
Pris
kr 750,00 Eks. MVA
Webinaret gir dere all informasjon dere trenger for å enkelt komme i gang med Uni Economy

Webinar for byrå som er nysgjerrig på Uni Eonomy.

En får her en introduksjon til alle moduler i vårt nye skybaserte økonomisystem

Nysgjerrig på Uni Economy?

Her får man en introduksjon til alle moduler i vårt nye skybaserte økoomisystem.

Er dere et regnskapsbyrå melder dere heller på Intoduksjon til Uni Economy for Regnskapsbyrå.

Perfekt kurs for deg som ønsker å bli kvitt manuell håndtering av inn- og utbetalinger. Vi viser hvordan systemet kan gjøre dette for dere automatsik og hvorfor dette er en sikker, rask og effektiv løsning.
Pris
kr 250,00 Eks. MVA
Webinaret for deg som ønsker å se hvordan deres bedrift kan få bedre løsninger for håndtering av reise- og utlegg. Vi vet at mange pr i dag bruker mye tid på å ta vare på kvitteringer, fylle ut skjema og bokføre reise- og utlegg. På webinaret viser vi hvordan dette enkelt kan løses med vår nye modul.
Målgruppe: Tekniske ressurser
Språk: Denne opplæringsvideoen er på engelsk
Webinaret er gjort tilgjengelig i form av video, som du finner her.