Webinar for byrå som er nysgjerrig på Uni Eonomy.

En får her en introduksjon til alle moduler i vårt nye skybaserte økonomisystem

Nysgjerrig på Uni Economy?

Her får man en introduksjon til alle moduler i vårt nye skybaserte økoomisystem.

Er dere et regnskapsbyrå melder dere heller på Intoduksjon til Uni Economy for Regnskapsbyrå.

Introduksjon til Uni Economy API!

Vi setter opp dette webinaret for vi ønsker  å vise mulighetsbildet med Uni Economy API.

Webinaret gir dere all informasjon dere trenger for å enkelt komme i gang med Uni Economy

Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt regnskapssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt lønnssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økononiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt salgssystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt timesystem for Web.
Pris
kr 590,00 Eks. MVA
Webinar for deg som ønsker å forbedre flyten for inngående faktura. Vi viser hvordan Uni Økonomi er bygget opp for å deres bedrft flyt i prosessene og hvordan vi kan skreddersy dette til deres behov.
Perfekt kurs for deg som ønsker å bli kvitt manuell håndtering av inn- og utbetalinger. Vi viser hvordan systemet kan gjøre dette for dere automatsik og hvorfor dette er en sikker, rask og effektiv løsning.
Pris
kr 250,00 Eks. MVA

Kurset gir dere en gjennomgang i mulighetene med Uni Nettbutikk.

Ønsker du å komme i gang med nettbutikk. Bli med på vårt gratis seminar hvor vi gir deg våre 10 beste tips for å komme i gang

Webinaret for deg som ønsker å se hvordan deres bedrift kan få bedre løsninger for håndtering av reise- og utlegg. Vi vet at mange pr i dag bruker mye tid på å ta vare på kvitteringer, fylle ut skjema og bokføre reise- og utlegg. På webinaret viser vi hvordan dette enkelt kan løses med vår nye modul.