Demonedlasting - Unimicro V3

Har du behov for det beste fra begge verdener? Prøv vår prisbelønte løsning for funksjonskrevende økonomistyring

Her kan du laste ned en demoversjon av vårt prisbelønte system, Unimicro V3 for Windows. En kraftig SQL-database som sammen med webløsningen Uni24, gir deg det du trenger, når du trenger det. Denne løsningen anbefaler vi for prosjektstyringsbedrifter, virksomheter med behov for lager og logistikk eller behov for mer avanserte spesialtilpasninger.

Fyll ut vårt kontaktskjema og du vil få tilsendt en e-post med lenke for å laste ned Unimicro V3. Du vil og få informasjon om hvordan du installerer.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på tlf. 55 38 77 77 om du ønsker ytterligere informasjon.

Ja takk, jeg ønsker tilsendt demo!