*
*

Praktisk bruk av Unimicro Lønn mot V3 Regnskap etter overgangen

Unimicro Lønn er skybasert, og V3 Regnskap er en lokal installasjon. Derfor er det noen nye rutiner du må implementere for utveksling av data.

Pr oktober 2023 så er dette fremgangsmåten:

• Timer fra timeregistreringssystemer importeres via en Excel-mal til lønnsavregning.
  • Bilaget til lønnsavregningen eksporteres fra Unimicro Lønn. Deretter importeres det til Unimicro V3 Regnskap.
    • For at bilagene skal la seg importere må:
      • Kontoplan, innstillinger og lønnsarter må være satt opp med samme kontoer som i V3 Regnskap.
      • Dimensjoner vedlikeholdes manuelt i Unimicro Lønn, slik at du har de samme dimensjonene tilgjengelig som i V3.
      • Bilagsserien for lønn i Unimicro må settes opp tilsvarende som bilagsserie for Lønn i V3. Ikke før andre bilag i denne serien i V3.
  • Utbetalinger remitteres manuelt fra Unimicro Lønn. (Eksportere fil og laste opp i nettbank.) Du henter returfil manuelt og leser inn i V3 Regnskap. (Dette da du ikke kan ha autobank mot to systemer samtidig.)

Vi jobber fortløpende med å finne gode løsninger, og oppdaterer dette dokumentet etter hvert.

Tilbake til hovedside om overgang til nytt lønnssystem