Kundehåndtering

Kontaktregister i oversiktsbildet
Mulighet for å eksportere ut kontaktdata fra kunderegisteret.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Åpne mappe fra kunde/leverandørbildet
Denne plugin gjør det mulig å åpne en mappe fra kundekortet/leverandørkortet. Nyttig om en lagrer dokumenter på en filsti som en skal ha raskt oppslag mot.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Tydelig varsling på kunder med ubetalt faktura
Viser et tydelig varsel når en oppretter en ordre/faktura på kunder som har forfalte/ubetalte fakturaer.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Sortere kontakter i deres referanse
Sorterer kontakpersonene alfabetisk i Deres referanse i TOF.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Sortere kontakter i levering

Sorterer kontakpersonene alfabetisk i Deres referanse i leveringsbildet.

kr 1 990,00 Eks. MVA
Omsetning kunder i salestracker
En plugin som viser omsetning totalt og dette år i salestrackeren for kunder. Feltene er også søkbare.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Sjekk om kunde finnes fra før
Når en oppretter en kunde kan det være greit å sjekke om kunden er opprettet tidligere. Denne plugin varsler brukeren om at kunden finnes fra før når en prøver å lagre. Den bruker orgnr til å sjekke duplikat.
kr 2 990,00 Eks. MVA