Varehåndtering

Brukerdefinerte felter fra varekort i oversiktsbildet
Gir en mulighet til å vise varekortets brukerdefinerte felter i oversiktsbildet i fakturamodulen.
kr 990,00 Eks. MVA
Tilgangsstyring på varekort
Løsning som lar administrator styre hvem som ikke skal ha tilgang til å opprette, lagre og endre data på varekortet (1. fane).
kr 2 990,00 Eks. MVA
Utvide varetekst
kr 2 990,00 Eks. MVA
Varesynk push
Rutine for å pushe varer ut til andre klienter. Den cloner varene fra en hovedklient og dytter ut endringer til andre klienter. En kan velge hvilke klienter og hvilke felter som skal oppdateres. Støtter også å pushe varer til eksterne klienter på andre SQL-servere.
kr 9 990,00 Eks. MVA
Oppdatere vareregister fra Excel
Denne plugin lar en eksportere vareregisteret fra Oversiktsbildet og importere endringene tilbake til Uni.
kr 5 990,00 Eks. MVA
Sperre tilgang på kundekort og varekort
En pluginløsning som begrenser tilgangen på kundekortet og varekortet. Kundekort: Sperrer å kunne endre på alle felter. Varekort: Sperrer å kunne endre på prisfelter.
kr 11 400,00 Eks. MVA
Utvidelser Varer registeret i oversiktsbildet
Standard leverandørnr og navn er tilgjengelig. Omsetning i år- ,Omsetning i fjor-feltene er også søkbare.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Spesialpris utvidelser
Fra spesialpris-fanen på kunder/varer er denne nå utvidet med mulighet for å skrive listen ut til Excel og skrive ut prisliste på kunden som en står på.
kr 5 990,00 Eks. MVA
Uni Etikettprogram

Modul for utskrift av vareetiketter. Integrert i Uni fra eget menypunkt, fra varekortet, fra utskrift av faktura/ordre/varemottak etc.

kr 3 000,00 Eks. MVA
Uni Varesync
Løsning for å oppdatere vareregisteret fra en egen vareklient mot hovedklienten.
kr 9 990,00 Eks. MVA
Uni Vareopprydding
Et supert verktøy for å kunne rydde i vareregisteret.
kr 2 990,00 Eks. MVA