*
*

Import av kvitteringsfil

Enkelte inkassoformat sender informasjon på fil, m.a. Creno og Lindorff.
Basert på hvilket inkassoformat du har valgt i innstillingene vil knappene
Les kvitteringer og Les innbetalinger være aktive i inkassosentralen.

1 ikon.png

Dersom du bruker en av disse formatene vil en faktura som er sendt til inkasso ikke få et saksnr før du har fått en kvitteringsfil og lest den inn i systemet.
Det samme gjelder ved innbetalinger, du får en fil fra inkassoselskapet når kunder har betalt og denne filen leser du inn ved å bruke knappen Les innbetalinger.