*
*

Bestilling og varemottak

Med kombinasjonen av Bestilling og Faktura får du full oversikt over lagersituasjonen. Varene følges fra bestilling, bekreftelse, varemottak, ordre og salg. Systemet foretar også nødvendig bokføring dersom dette er ønskelig.

Når du får inn en ordre på en vare vil du umiddelbart kunne si hvor mange enheter som er på lager, hvor mange som står i ordre og hvor mange som er i bestilling. På denne måten får du langt bedre kontroll over varene, og du kan gi dine kunder umiddelbar tilbakemelding på om varen er på lager.

Du kan velge å opprette bestillinger i systemet. Dette kan du registrere manuelt i bildet for bestilling. Du kan også velge å generere en bestilling til en valgt leverandør. For å få det til må du ha satt opp detaljer for min/max varebeholdning o.l. på den enkelte vare.

Når du mottar varene bør de føres inn på lager så snart som mulig, for ha korrekt oversikt over lagerbeholdningne. Det gjør du ved å registrere varemottak. Varemottak kan registreres basert på bestilling, eller frittstående. Skulle du komme i skade for å registrere et varemottak feil så kan du velge å tilbakestille det.

Det finnes sentrale innstillinger som bestemmer hvordan varemottak skal opprette andre verdier enn antall på lager. Se Bestilling/Varemottaksdelen her.

Bestilling og varemottak

Tilbakestille varemottak Mer
Registrere varemottak Mer
Innstillinger på vare for registrering av bestilling Mer
Generering av bestilling Mer
Registrere bestilling Mer