*
*

Produkter

Du kan vedlikeholde varene dine i Uni24.
Menyvalg: Salg – Produkter

Du kommer da inn i en liste med alle varene/produktene som finnes og kan opprette en ny vare eller søke etter en vare. Søk kan foretas enten i feltet Søk eller du kan trykke Filter:

Du får da opp et bilde på høyre side der du kan legge inn forskjellige søkekriterier for å finne aktuell vare. Du kan også lagre søket ditt ved å velge Lagre filter. Lagrede filter vil vise øverst i bildet.
Når du går inn på et produkt ser bildet slik ut:
Under arkfanen Detaljer kan du legge inn hvilken type dette produktet er, hvilken status det skal ha (velger du ikke noe her regnes varen som Aktiv) og evnt hvilken enhet produktet selges i. Priser og mva-behandling viser i kolonnen til høyre.
Under arkfanen Regnskap kan du legge inn kontoer for mva-behandling dersom det skal være noe annet på denne varen enn det som ligger i systeminnstillingene.
Under arkfanen Lager legger du inn om varen skal lagerføres eller ikke og eventuell vekt og volum. Det er ikke mulig å legge inn antall på lager i Uni24 og du vil ikke kunne se lagerbeholdningen, men dersom varen er merket her som "Antall", vil salg av varen på Uni24 påvirke lagerbeholdningen i V3.
Under arkfanen Beskrivelse kan du legge inn informasjon om varen.