*
*

Altinn-oppsett

Hver klient må ha sitt eget altinn-oppsett. Oppsettet er felles for alle modulene på klienten.

Du må først registrere datasystem på altinn.no, slik at du får en systemid og får satt et passord. Pass på at du har fått delegert nok rettigheter for klienten. For regnskapskontor er det ofte samme systemid som benyttes for alle klienter, men det må administreres i altinn-portalen.

Når dette er på plass registrerer du inn den systemid du fikk og det passordet du satte opp i altinn i altinn-innstillingene i Unimicro V3.

Skal du hente tilbakemeldinger (som tilbakemelding på a-meldinger eller skattekort) må du også registrere inn passord og telefonnummer på profilen din på altinn.no. Pass da på at du personlig har fått delegert nok tilgang på altinn til å hente denne informasjonen.

Altinn-oppsett

Oppsett av datasystem i Altinn Mer
Innstillinger i Unimicro V3 Mer