*
*

Innstillinger butikk

Det er en del ting som må være på plass før du begynner å bruke butikkdatamodulen.

Du kan velge å ha en egen nummerserie for kontantnotaer, du må sette opp betalingstypene du skal bruke og dersom du har flere kasser må dette settes opp.

Varer, kunder og dimensjoner må være på plass i tillegg til integrasjon av betalingsterminal  og oppsett av kvitteringsskriver.

Du bør også se over systeminnstillingene så du har rette kontoer og kvitteringer på plass før du begynner.

Det er mulig å koble selger mot bruker slik at du slipper å velge dette hver gang og du kan velge å knytte dimensjoner mot bruker eller selger dersom dette er aktuelt.

Vi har artikler på hvordan du registrerer salg, velger betalingsmåte og hvordan gavekort og tilgodesedler fungerer. Du har også muligheter for å ta innskudd og uttak av kontanter i kassen.

Butikk innstillinger

Klient/System Mer
Nummerserier Mer
Innstillinger for registreringsbildet Mer
Redigering av kassekvittering Mer