*
*

Nettbutikk

Uni Micro har sin egen nettbutikk som er fullt integrert med Unimicro V3, men vi har også integrasjon med enkelte andre nettbutikker. Vi kan ikke garantere for at alle innstillinger vil fungere med andre nettbutikker.
Menyvalg: Faktura - Registrere - Nettbutikk

Nettbutikk-funksjonen lar deg administrere nettbutikken direkte fra Unimicro V3. Fra Unimicro V3 er det mulig å velge ut hvilke varer som skal vises i nettbutikken. Du laster da opp alle varene du har gjort tilgjengelig til nettbutikken og de vil vises med den pris og informasjon du har satt opp i Uni. Varegruppe-treet i Uni blir en del av menystrukturen i nettbutikken. Når kunder handler i nettbutikken kan du bare klikke på en knapp og hente disse bestillingene. Se egen artikkel om synkronisering av varer og ordrer. Bestillingene vil da legge seg inn som ordrer i Uni, ferdig utfylt med kundeinformasjon og alt kunden har kjøpt (varer og antall). Meningen er at du skal kunne styre store deler av nettbutikken direkte fra Unimicro V3. Oppsett rundt layout og utseende av nettbutikken må ordnes i administrasjonssystemet til selve nettbutikken.

Det første du må sette opp er innstillingene. Disse får du tilgang til under Hjem - Innstillinger. Generelle innstillinger ligger øverst og ved å åpne undermenyene ved å trykke på pilen får du tilgang til:

• Sideadministrasjon: Denne siden gir deg utvidet informasjon om nettsiden din. Se egen artikkel for mer informasjon om dette menyvalget
  • Brukerdefinerte felter Med dette valget har en mulighet for å sette opp egendefinerte felt på varekortet som også kan lastes opp til selve nettbutikken.

Dersom en har behov for å laste opp mer informasjon om varene kan du  sette på valg for utvidet opplastningsalternativ.

Teknisk spesifikasjon av nettbutikken finner du her.

Nettbutikk

Brukerdefinerte felter Mer
Nettbutikken Mer
Nettbutikkintegrasjon Mer
Utvidet opplastingsalternativ Mer
Sideadministrasjon Mer
Generelle innstillinger Mer