*
*

Reise og utlegg - TravelText

Fra versjon 3.61 vil du få mulighet for integrasjon mot reiseregningssystemet TravelText. Du kan der registrere reiseregninger og utlegg fortløpende på web, og også via Mobil. Det kan så lastes ned til Unimicro V3. Der kan reiseregninger overføres til lønnsmodulen, og utlegg kan overføres til fakturamottaket og betales ut.

Her finner du informasjon om hvordan du kommer i gang med denne funksjonen. Her finner du en oversikt over vilkår og priser.

Du kan selv prøve TravelText gratis og uforpliktende i en måned!
Ja takk, jeg ønsker å prøve TravelText

Når du har fått API-nøkkelen for oppstart, og har fått den på plass, så må du vedlikeholde noen innstillinger. Når reiseregningene er sendt fra TravelText kan de overføres til lønn.

Utlegg som er overført fra TravelText kan bokføres og betales.

Reise og Utlegg - TravelText

Bokføre og betale utlegg Mer
Overføre reiseregning til lønn Mer
Innstillinger for integrasjon mot TravelText Mer
Hvordan komme i gang med integrasjon mot TravelText Mer
Reise og utlegg - Traveltext Vilkår Mer