*
*

Import av data

Du kan importere data til fakturamodulen på flere måter.

• Den metoden som blir benyttet mest er kanskje Import fra tekstfil. Med denne importen kan du importere registre fra flatfiler, f.eks semikolondelte filer. Excel-dokumenter kan lagres som semikolondelt fil.
  • Det finnes et importfilter som lar deg importere pris- og rabattfiler på ulike formater. Det er:
  • Filer på Uni standard format lar seg selvsagt importere.

NB: Det finnes ingen angreknapp på import, så husk alltid å ta backup først!!

Import av data i faktura

Vareimport Mer
Import fra tekstfil Mer
Uni_customer Mer
Uni_varer Mer
Nelfo import Mer
Nobb import Mer
RS-kalk import Mer
Import av data Mer
Uni Standard import Mer