*
*

Installasjon

Her finner du hvilke systemkrav som stilles til maskinen du skal installere Unimicro V3 på. Du må installere en sql-server i tillegg til selve programmet.

Vi har en guide som viser deg hvordan installasjon av programmet skal gjøres og hvordan du installerer en sql-server.

Av og til kan det være nødvendig å avinstallere programmet. Har du et domenenettverk kan du benytte deg av automatisk oppkobling.

Hvordan sørge for at du har siste versjon av programmet?

Dersom du har fått en servicepack frå Uni Micro, så ser du her hvordan du får installert servicepacken.

Teknisk installasjon

Installasjon av servicepack mottatt fra Uni Micro Mer
Installasjon av SQL server via Unimicro V3 sin veiviser Mer
Installasjon av Unimicro V3 Mer
LiveUpdate - Oppdatering av programmet Mer
Minimum systemkrav for Unimicro V3 Mer
Minimum systemkrav for SQL Server Mer
Automatisk oppkobling av klienter i et domenenettverk (GPO) Mer
Avinstallering Mer
Blank Årsoppgave til inntektsmottaker på SQL Server 2000 (MSDE) Mer