*
*

Oppsett

Her har vi samlet litt informasjon om diverse oppsett.

Dersom du har Nets betalingsterminal kan den kobles til via comport og USB kabel, eller comport og rs232 kabel

Dersom du har Point betalingsterminal kan denne kobles opp via ethernet.

Det er støtte for de nyeste stasjonære terminalene til Nets, Lane 3000 og Desk 3500. I tillegg til den trådløse terminalen Move 3500

Har du ny Veriphone terminal er det støtte for dette også.

Har du kvitteringsskriver må denne settes opp.

Har du touchkasse er det eget oppsett for dette.

Det finnes også mulighet for å sette opp en Cipherlab håndterminal/strekkodeleser.

Uni Micro forhandler ikke kvitteringsskriver, kasseskuff eller håndscanner i kasse, men les her hva vi anbefaler.

Dersom du skal bruke butikkdata og er koblet til over nettverk er det et par ting du må passe på

Oppsett (kvitteringsskriver, bankterminal o.l)

Anbefalt Hardware Mer
Nyere stasjonære terminaler fra Nets Mer
Integrasjon av Veriphone terminal med P400 (VIM)-integrasjon Mer
Oppsett av cipherlab Mer
Integrering av Point betalingsterminal via ethernet Mer
Integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og USB kabel Mer
Integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og rs 232 kabel Mer
Oppsett for touch Mer
Oppsett av kvitteringsskriver Mer
Hvordan installere i nettverk Mer