*
*

Grunndata til Unimicro Lønn - Firmainnstillinger

Først må du ha på plass de grunnleggende innstillingene for selskapet.

Når du kommer inn på et nytt selskap første gang, kommer du inn i en vegviser der du legger inn sentrale opplysninger. Det viktigste her er Organisasjonsnummer og navn.

I første bilde må du fylle inn Organisasjonsnummer, Selskapsnavn, Adresse og E-post:

I andre bilde oppgir du et par sentrale regnskapsinnstillinger. La det systemet foreslår stå:

I tredje bilde oppgir du bankkontonummer. Dersom du hopper over det her, får du registrert det når du registrerer inn lønnsinnstillinger:

Siste bilde forteller deg at det gikk bra:

Når du lukker denne vegviseren, så er du inne i Unimicro Noen små stikkord til bildet:

1. Knappen med mennesker viser til lønnsmodulen. Trykker du direkte på den kommer du til dashboardet/statussiden for lønn. Du finner også menyvalgene her.
  2. De ulike innstillingsbildene, importsentralen o.l. finner du under tannhjul-knappen oppe til høyre. Dersom du f.eks. trenger å endre på innstillingene du satte opp ovenfor, finner du bildet her: https://hjelp.unimicro.no/kom-i-gang/innstillinger/firmaoppsett
  3. Hjelpesidene for Unimicro og Unimicro lønn finner du under spørsmålstegnet.
  4. Etter hvert som du åpner menyvalg vil du se ulike arkfaner åpne. De kan benyttes for å hurtig gå tilbake til der du var. De vil vise omtrent der som det er lagt til gulfarge.
  5. Dersom du har flere selskaper du fører lønn på, så velger du selskap i dette feltet. Her kan du også bytte mellom årstall.

Se også gjerne gjennom resten av firmainnstillingene og bank-innstillingene. Du finner dem under tannhjul-knappen (2).

Videre til neste punkt.
Tilbake til hovedside for overføring av data.
Tilbake til hovedside om overgang til nytt lønnssystem.