*
*

Godkjenningshierarki

Det er mulig å sette opp et godkjenningshierarki inne i fakturamottaket dersom dere ofte tildeler i samme rekkefølge.

Du velger å tildele en faktura som vanlig og kommer inn i dette bildet.

Her kan du bestemme i hvilken rekkefølge fakturaen skal godkjennes. Et scenario kan være at innkjøper skal godkjenne fakturaen før daglig leder skal få den opp til godkjenning.
Du markerer da innkjøper som skal godkjenne og trykker på Neste godkjenningsnivå. Så markerer du daglig leder og trykker på Send til godkjenning. Da vil ikke daglig leder få fakturaen opp for godkjenning hos seg før den er godkjent av innkjøper.

Du har mulighet for å tildele i så mange runder du ønsker, i bildet under har vi tildelt i 2 runder og nå har vi merket av Administrator som skal få den til slutt og trykker Send til godkjenning slik at det totalt blir 3 nivå.

Under Godkjenningsstatus i fakturamottaket vil godkjenningsrundene vise på denne måten:

Vi ser at det er kun første forespørsel som er aktiv. Om brukeren VIP eller Administrator logger på og vil se faktura som er tildelt til seg, viser ikke fakturaen over før den er blitt godkjent på 1. godkjenningsnivå.

Dersom du skal benytte dette mot Uni24 fakturamottak må det kjøres synkronisering før bruker på neste nivå får fakturaen opp som tildelt. Det fungerer fint å tildele til flere brukere på hvert nivå.