*
*
*

LiveUpdate - Oppdatering av programmet

Et par ganger i året lanseres det en ny versjon av Uni Økonomi. Vi anbefaler at dere alltid kjører på siste tilgjengelige versjon.

For å oppdatere programmet går du til Hovedmeny – Hjelp – LiveUpdate. Hør med driftsansvarlig hos dere når du skal oppdatere hos deg da det er viktig at alle maskinene i et nettverk til enhver tid kjører på samme versjon.LU.png

Det er nødvendig at en administrator i Uni oppdaterer databasen, dette vil du få melding om dersom du oppdaterer din maskin og ikke er administrator:

Manglende tilgang.png

Inne i LiveUpdate-bildet kan du sette på haken for å få automatisk varsel på maskinen dersom det finnes en ny versjon tilgjengelig:

Velg Installer her og systemet går igjennom en veiviser for oppdatering.

Når administrator logger seg på etter oppdatering, vil vedkommende få opp dette bildet og må velge Begynn her for å få oppdatert databasen:
Dersom dere har mange klienter kan dette ta lang tid og systemet vil ikke være tilgjengelig mens oppdateringen pågår.