*
*

Pass og stell av barn

Det finnes en funksjon for å hente ut tall om Pass og stell av barn for eksport til Altinn

For at dette skal fungere er det tre forutsetninger:

1. Det må finnes innstillinger for kommunikasjon med altinn. (Abonnement benytter de samme innstillingene som regnskap og lønn)

2. Det må være registrert inn personnummer i stedet for organisasjonsnummer på kundekortet.

3. Varene må være merket med en og samme varegruppe (og ingen andre varer kan være med i samme gruppe).

For å få rapportert pass og stell av barn, pass på at de tre forutsetningene er oppfyllt. Finn så rapporten Pass og stell av barn i rapportgruppe Diverse i abonnementsmodulen:

Forhåndsvis rapporten. Husk å velge korrekt varegruppe.

Rapporten kjører en kontroll på personnummer. Dersom den finner kunder med feil eller manglende personnummer blant dem som blir med i rapporten så presenteres det i nettleseren din. Det kan f.eks. se slik ut:

Når du har fått korrigert eventuelle feil i personnummer, og har fått forhåndsvist rapporten, trykk Altinn-knappen for å eksportere til Altinn:

Husk å logge på Altinn-portalen for å gjøre eventuelle endringer og fullføre leveransen.