*
*

Splitte bankkort og kredittkort

Dersom dere har integrert bankterminal kan dere splitte salg på bankkort og kredittkort.
Menyvalg: Faste register – Betalingstyper

Dere må sette opp en egen betalingstype for kredittkort. Ved å trykke i feltet Kortutstedere får du opp en nedtrekksmeny. Den første betalingsmåten for kort skal være knyttet kun mot BankAxept (3 stk). Den som her er kalt for kredittkort kan knyttes mot alle andre kort. Dette går da mot en egen hovedbokskonto. I betalingsbildet bruker dere bare den vanlige knappen for bankkort, systemet skiller på hvilken korttype som blir brukt.

1 betalingstyper_1.png

Kredittkortsalget går nå mot en egen hovedbokskonto og dere kan bruke den som en interimskonto og føre ut av den når dere får kontoutskrift fra bank og vet hvor mye som er gebyr og hvilken dato beløpene kom inn på konto.