*
*

Innstillinger for registreringsbildet

Salgsbildet kan du tilpasse for å få det mest mulig effektivt for ditt bruk.

Velg Rediger – Innstillinger så får du opp dette bildet:
1 innstilligner.png
Her kan du bestemme hvilke felter som skal være synlige i salgsbildet og du kan bestemme hvor markøren skal hoppe når du trykker Enter eller bruker strekkodeleseren. Velg arkfanen Annet for å gjøre flere endringer, som å få advarsel ved overskridelse av lager, automatisk søk, store knapper osv.
Under arkfanen Vis kan du velge hva som skal vise i headingen i salgsbildet.
Velger du Enkel/Avansert visning vil du se mer enn bare kundenr og navn til kunden, adresse, faktura- og forfallsdato vil vise.
Velger du Kundevisning vil du få en visning av kundedisplayet.
Velger du Lager, Rabatt eller Spise vil det se slik ut under arkfanen Hjem:
Du kan her velge om dette er en vare som skal ha differensiert mva dersom kunder spiser den inne eller tar den med, du kan velge hvilket Lager varen skal selges fra og hvilken Rabattavtale som skal benyttes. Det er mulig å velge hva som skal brukes ved å bruke nedtrekksmenyen i hvert felt (svart pil).