*
*

Integrasjon av Veriphone terminal med P400 (VIM)-integrasjon

Det er nå laget ny integrasjon for terminal P400 (VIM). Med denne kan du m.a. tilbakebetale på kort dersom kunden kommer tilbake med varer.
Det forutsetter at du har versjon 3.69 eller høyere av Unimicro V3.

Dette gjelder foreløpig kun terminalen Veriphone P400 med VIM-integrasjon.

Kommunikasjonen mellom kasse og terminal går via nettverket. I den nye integrasjonen er det bankterminalen som kaller opp kasse-pcen, innstillingene gjøres i hovedsak på terminalen, der legger en inn IP og port til kasse-pcen. Vi anbefaler å ha fast IP på kasse-pcen.

Oppsett på kasse-pc:

Gå til Butikkdata - Butikkdata - Rediger - Innstillinger bankterminal.

Velg terminaltype Verifone VIM i innstillingene for bankterminal.

Under Vis - Betalingsterminal - Konfigurer ligger innstillingene som skal settes på terminalen

VIM Konf.jpg

Innstillingene på bankterminalen setter ECR address til IP på kassepcen samt port.

Utfyllende informasjon finner dere i denne linken:

https://www.verifone.com/sites/default/files/legal/P400%20Installasjonsguide.pdf