*
*

Integrering av Point betalingsterminal via ethernet

Vi vil her vise hvordan du kan integrere en Point-terminal til kassen via ethernet.

Oppsett av betalingsterminal

1. Åpne menyen. På Yomani og Xenta ved å taste venstre/høyre knapp under displayet i rask rekkefølge. På VX820 ved å holde inne grønn knapp og tallet 4 samtidig.
  2. Sjekk linjen. Gå til Administrasjon (menyvalg 5) Sjekk linje (menyvalg 1) Er linjen ok gå videre til punkt 3.
  3. Innstillinger på Xenta terminaler:
    Gå til Administrasjon (menyvalg 5) Endre parametre (menyvalg 5) Installasjon (menyvalg 2). Her vil du finne flere valg som må settes som følger:
  • Kommunikasjon = ethernet med fast ip
  • Kasse = paypoint
  • Kassekabel via ethernet

Gå til Administrasjon (menyvalg 5) på rapportmeny (menyvalg 4) parameterliste (menyvalg 6), finn tcp/ip egen for eksempel 192.168.0.xx. Denne IP-adressen skal legges inn i Unimicro V3

3. Innstillinger på Yomani og VX820 terminaler:
Gå til Administrasjon (menyvalg 5) Endre parametre (menyvalg 5). Her vil du finne flere valg som må settes som følger:

• Kommunikasjon - Komm type = ethernet med fast ip
  • Kasse - Kasseprotokoll = paypoint
  • Kasse = Kassekabel via ethernet

Gå til Terminalrapport (menyvalg 6) parameterliste (menyvalg 1), finn tcp/ip egen, for eksempel 192.168.0.xx. Denne IP-adressen skal legges inn i Unimicro V3

Oppsett på kasse-pc:

Gå til Butikkdata - Butikkdata - Rediger - Innstillinger bankterminal.

Velg terminaltype PayPointAPI

Velg IP og legg inn IP til bankterminalen.

Logg av uni og inn igjen.

Test kommunikasjonen, under Butikkdata - Butikkdata - Vis - Betalingsterminal - Administrasjon - Kommunikasjonstest.