*
*

Oppsett for touch

Du kan selv definere oppsettet på knappene inne i touch grensesnittet.

Høyreklikk på en knapp, og gjør dine endringer:

1 Endre knapp.png

Valget “Endre denne knappen” gir deg mulighet til å definere hva denne knappen skal gjøre. Du kan søke opp en vare ved å trykke på knappen ved siden av feltet for Macro:

2 Innstillinger_2.png

Eller du kan selv definere egne macroer:

3 macro.png

Gi knappen et navn, og skriv inn macro med [ ] rundt.
Mulige valg i macrofeltet er:

• [dagsoppgjor] - Kjør dagsoppgjør
• [bankterminal] - Kjør bankterminal
• [kopiavsistekvittering] - Skriver ut siste kvittering på nytt
• [rapportoversikt] - Viser rapportoversikten
• [gavekort] - Viser listen over gavekort
• [tilgodeseddel] - Viser listen over tilgodesedler
• [spiseinne] – Dersom du selger mat som skal differensieres på mva
• [spiseute] - Dersom du selger mat som skal differensieres på mva
• [avgiftsfritt] – Dersom du selger varer som kunder skal ha avgiftsfritt