*
*

Dokumenter i Contracting

Der kan være behov for å lagre dokumenter på ordre og det kan i flere tilfeller følge dokument med inn på ordren ved bruk av applikasjoner som MobileWorker eller SpeedyCraft.

Dokument

Som vist under har et vedlegg fulgt inn på ordre. Man kan også laste opp vedlegg/dokumenter fra pc eller dra og slippe filer over på det grå feltet.

Vedlegget blir da også vist under Dokument-fanen i Contracting. Det er mulig å opprette flere kategorier og så filtrere dokumenter ved å kategorisere de i forkant.

Dokument som vedlegg ved fakturering på EHF

Ved EHF fakturering så vil vedlegg som er vedlagt ordre også følge med på faktura. Om vedlegg ikke skal sendes ved fakturering på EHF, så må det fjernes før generering av faktura.

Dokument som vedlegg ved fakturering per epost/(E2B)

Per i dag gjelder ikke samme funksjonalitet ved vanlig epost forsendelse som på EHF. I dag må man lagre vedlegg og faktura manuelt på pc for så å legge ved en epost til kunde, eller velge å sende kundens epost-faktura til seg selv for så å knytte på vedlegg og sende videre til kunde.

For å komme rundt dette har vi laget en midlertidig «Plugin» som kan installeres på klientene som jobber med fakturering. Den genererer en fil per vedlegg som ligger under vedlegg.
‘Plugin 271’ – Ta kontakt med kundesenter om du ønsker setup for installasjon.

Hvis dere har kunder som bare kan motta ett vedlegg så har MWorker (vår samarbeidspartner på timeføring) laget en «Plugin» som gir mulighet for å slå sammen vedlegg. Med den får du opp et eget grensesnitt ‘Oversikt-faktura’ med vedlegg tilhørende hvilken ordre, og så kan du samle/slå sammen dokumentene med faktura og sende på epost til kunde. (Denne plugin har en kostnad).

Dersom du har satt opp klienten for å kunne sende E2B, elektronisk faktura på mail, så kan du i forsendelsesbildet velge å ta med vedlegg i eposten til kunde:

Dokument som vedlegg ved utskrift

Vedlegg kommer ikke med på utskrift av faktura.