*
*

Påkrevde felt i Contracting

Det er mulig å bestemme hvilke felt som må fylles ut før man får lagret data.
På denne måten kan man ha kontroll på at alt får den merkingen som er ønskelig.

Menyvalg: Prosjektordre - Verktøy - Oppsett av påkrevde felt

Bildet for oppsett ser slik ut:

Velg Ny for å lage en ny regel.

Register: Velg først hvilket register du ønsker at det skal være et pårevd felt å fylle ut, Ordre, Tilbud, Faktura, Prosjektordre, Ordrelinjer, Fakturalinjer eller Tilbudslinjer. (Prosjektordre kan brukes for å huske på å fylle ut aktuelle felter når man opprettet et nytt prosjekt.)

Påkrevd felt: Velg fra nedtrekksmenyen hvilken dimensjon som skal være påkrevd, Prosjekt, Avdeling, Ansvar, Område + evnt egendefinerte dimensjoner dere har opprettet.

Meldingstekst: Det kommer automatisk opp et forslag til Meldingstekst, dette feltet kan du redigere om du ønsker.

Kun aktiv sammen med prosjekt: Dersom du setter på haken her vil ikke funksjonen slå inn dersom det ikke er valgt Prosjekt på Tilbud, Ordre, Faktura.

Når vi har laget noen regler som ser slik ut:

Når vi da forsøker å lage en ordre kommer denne meldingen: