*
*

EFO Autofakt

Mottak av leverandør faktura og nedlasting fra Leverandørens ftp server - EFO autofakt

Her laster man ned og importerer Leverandørfaktura fra Leverandørens ftp server.

Menyvalg: Contracting – Leverandørfaktura – Hent nye - EFO autofakt

EFO autofakt Bilde1a.png

EFO autofakt Bilde1b.png

I senere tid har det i tillegg kommet mulighet for å velge "Bruk SFTP" i  bildet ovenfor.

EFO autofakt Bilde1c.png

Når en har importert Autofakt filer vil de legge seg i listen for Ubehandlet og er da klar for behandling

EFO autofakt Bilde2_1.png

NB! Vær obs på valget slett filer etter nedlasting. Har dere valgt å ha haken på for å slette filene og en har behov for å hente ut fakturafilen igjen, må leverandøren laste faktura opp på nytt til dette ftp området. .

En kan sjekke om det finnes filer som kan lastes ned ved å klikke på knappen Vis ftp.

EFO autofakt Bilde3_1.png