*
*

Redigere brukerdefinerte felt

Det er mulig å redigere på et brukerdefinert felt.
Menyvalg Fil – Systemverktøy – Brukerdefinerte felt

Marker det feltet du ønsker å redigere og velg Rediger felt oppe i bildet.
Da blir feltene som tilhører feltet aktive og du kan gjøre de endringer du ønsker.
Forklaring til feltene finner du under Opprette brukerdefinerte felt.
Ønsker du å slette et felt setter du markøren i feltet og velger Slett felt oppe i bildet.

MERK:

Oppsett av brukerdefinerte felter er ikke dekket av vanlig supportavtale. Eventuell support vil derfor bli fakturert for medgått tid.

Vi anbefaler derfor at du er i kontakt med vår konsulentavdeling ved opprettelse av brukerdefinerte felt. Du vil f.eks. gjerne ha rapporter som henter ut disse dataene, og da må du få dem spesiallaget. Fyll ut skjemaet "Bestille systemkonsulent" i kolonnen til høyre, og vår konsulentavdeling vil ta kontakt med deg.