*
*
*

Lagertelling - nulltelling

Etter at du har talt lageret, så vil det av og til være varer som ligger med en “skjult” verdi i systemet. Dette fordi varen ligger i systemet, men ikke fysisk på lageret. Når du da er ferdig med å telle, så er det lurt å kjøre en null telling. Denne funksjonen teller alle varer som ikke er talte til null i antall.

Menyvalg: Faste registre – Administrere lager – Lagertelling – Verktøy – Nulltelling

1 meny_3.png

Fra telledato
   o Datoen der telling begynte.
Telledato
   o Datoen for denne Nulltellingen. Hvis du har telledato ulik dagens dato så vil Tidspunkt på dagen være nødvendig å fylle ut.
Lager
   o Hvilke lager som skal være med i utvalget.
Lokasjoner
   o Hvilke lokasjoner som skal være med i utvalget. Obs! hvis du ikke velger noen lokasjoner så vil alle lokasjoner bli med.

Utvalget som systemet gjør er som følger: Alle varer som ikke er talt mellom Fra telledato(28.07.2014) og Telledato(31.07.2014) på de utvalgte Lager/lokasjoner vil bli talt til null.

Når du trykker ok så vil du kunne se hvilke varer systemet ønsker å telle til null.
Husk å lagre.