*
*

Opprette lager/lokasjon

Alt etter hvilken programpakke du har av Unimicro V3 har du forskjellige muligheter til å opprette lager og eventuelle lokasjoner.
Menyvalg: Faste registre – Administrere lager

1 lager.png

Dersom du er Start-kunde har du ikke lagerfunksjon. I programpakkene Standard og Professional har du mulighet for å legge varer inn på ett lager, dersom du har Enterprise-pakken kan du ha flere lager. For å opprette nytt lager, velg knappen Nytt lager oppe i menyen.

Det er mulig å opprette flere lokasjoner på hvert lager, f.eks. reoler eller servicebiler. Du kan da ha samme vare på forskjellig lokasjon. Stå da på lageret til venstre i bildet og velg Ny lokasjon fra menyen. Antall lager og lokasjoner er ubegrenset.

2 lokasjon.png

Velger du her å trykke på knappen Serier vil du få opp dette bildet som gir deg muligheten til å autogenerere navn på lokasjonene dine. I eksempelet som kommer opp ser vi at systemet foreslår 6 reoler, (A-F), 16 rekker og 6 etasjer. Du kan her legge inn andre verdier eller fjerne alt fra en kolonne alt etter hvordan det passer for deres lager. Lokasjonsforslaget som er merket i dette bildet betyr altså at varen befinner seg på lager nummer 2, i reol A, rekke nr 1 og etasje A.