*
*

Legge inn logo på faktura

Vi har laget en enkel funksjonalitet for å legge logo/bilde på rapporter (blanketter).
Menyvalg: Rapporter - Logo

Først oppretter du et navn og legger til logo/bilde som du ønsker å benytte.

Redigering av logo/ bilde på rapporter

Klipp - legger logo/bilde ut over hele arbeidsflaten:
Strekk - strekker logo/bilde ut over hele arbeidsflaten:
Zoom - setter logo/bilde tilbake til standard størrelse:
Endring av logo/bilde størrelse gjøres ved å ta tak i hjørne av bildet:
Du har flere muligheter for plassering av logo/bilde (Bilde, Toplinje og Vannmerke) - Eksempel nederst
Forhåndsvisning av ny logo/bilde
Du må første velge Kategori til høyre i bildet, krysser du av for alle her vil logoen bli med på alle blanketter du skriver ut. Lagre. Velg så forhåndsvis for å se hvordan dette blir på blanketten:
Det er også mulig å endre skriftfont på rapporter som du bruker spesielle logoer/bilder på slik at det er bedre tilpasset logo/bilde:

Eksempel
Utseende på blanketten vil forandre seg alt etter hvilke utvalg du gjør og hvilken blankett du bruker, så her må du bare prøve deg frem.
Eksempel på visning av bilde type - Bilde:
Eksempel på visning av bilde type - Toplinje:
Eksempel på visning av bilde type - Vannmerke: