*
*

Brukerdefinerte felter

Menyvalg: Registrere – Nettbutikk – Pil under Innstillinger – Brukerdefinerte felter

I Unimicro V3 har du muligheter for å lage egendefinerte felter på varekortet ditt. I utgangspunktet vil ikke opplysningene i disse egendefinerte feltene bli lastet opp sammen med varen til nettbutikken.
Under Innstillinger - Brukerdefinerte felter har du mulighet for å sette det opp slik at disse feltene blir lastet opp til nettbutikken. Du må da avtale med din leverandør av nettbutikk hvilket felt i nettbutikken disse skal lastes opp til.

I eksempelet over har vil laget et egendefinert felt på varekortet som heter Båndtekst. Vi har avtalt med vår leverandør av nettbutikk at Båndtekst-feltet vårt kan lastes opp til et felt i nettbutikken som heter alt08. I nettbutikken er dette et felt av typen Tekst som maksimalt kan inneholde 50 tegn.

Når du nå laster opp varer til nettbutikken vil Båndtekst-feltet ditt bli lastet opp sammen med resten av vareopplysningene.