*
*

Sideadministrasjon

Menyvalg: Registrere – Nettbutikk – Pil under innstillinger - Sideadministrasjon

Kundegruppe: Side som du laster opp informasjon om kundegruppene dine til.

Kunde: Side som du laster opp informasjon om kundene dine til.

Discountsystem: Side som du laster opp rabattmatrisene dine til.

Rabatt: Sider som du laster opp rabattmatrisene dine til.

Bilde: Side som bildene til varene dine blir lastet opp til.

Produktgruppe: Side som du laster opp varegruppene dine til.

Produkt: Side som du laster opp varene til.

Slette kunder: Side som kan slette kundeinformasjonen i nettbutikken (ikke fra Unimicro V3).

Slette produkter: Sletter alle varene fra nettbutikken (ikke fra Unimicro V3).

Ordreoversikt: Side som inneholder oversikt over alle nye ordrer.

Ordredetaljer: Side som inneholder all informasjon om en ordre (med kunde og varelinjer).

Ordrestatus: Side hvor du forteller at du har lest inn i Unimicro V3 en ordre fra nettbutikken.

Fjerne produkt: Dersom du har fjernet avkryssingen på varekortet på en vare som ligger i nettbutikken vil denne siden fjerne varen fra nettbutikken.

Fjerne produktgruppe: Fjerner en produktgruppe fra nettbutikken (bare informasjonen om produktgruppen, ikke varene som ligger i den).

Produktliste: Gir deg en oversikt over alle varer som ligger i nettbutikken.

Kundeliste: Gir deg en oversikt over alle kunder som ligger i nettbutikken.

Kundedetalj: Gir deg detaljert informasjon om en kunde som ligger i nettbutikken.

Slette tabell: Det hender at programmet har behov for å fjerne data fra en tabell i nettbutikken og da benyttes denne siden.

Statusside: Viser hvor mange kunder og varer som er lastet opp til nettbutikken.

Arkfanen Utvidet kan du lese mer om her.

PS: DU ER NØDT TIL Å HA BRUKERNAVN OG PASSORD FOR Å KUNNE BRUKE NOEN AV DISSE SIDENE. PROGRAMMET BRUKER DET SOM DU HAR LAGT INN UNDER GENERELLE INNSTILLINGER.