Meny
Lag supportsak
*
Skriv inn koden
*

Telefonkatalogen og SMS

Telefonkatalogen direkte fra Unimicro V3 !

Vi kan i samarbeid med Link Mobility tilby deg direkte tilgang til Norges mest oppdaterte database på adresser og telefonoppføringer.

Alt hentes fra Intouch som er en tjeneste fra Link Mobility som benytter seg av data levert av Eniro Norge AS (tidligere Telefonkatalogen™ Bedrift)

Iinformasjonen hentes fra Intouch sine online-databaser direkte fra Unimicro V3 !

Inkludert i Unimicro V3

(Ingen bestilling)

Søk og innlegging av Adresseinformasjon: Kunde /Leverandør /Ansatte
Visning i kart: Kunde/Leverandør
Regnskapsopplysninger: Resultat/Balanseregnskap pr. Kunde/Leverandør
Nøkkelinformasjon: Antall ansatte, Omsetning og Aksjekapital pr. Kunde/Leverandør

Tilleggstjenester i Unimicro V3:

SMS i Intouch sin Portalløsning, direkte fra Unimicro V3® Kun kr. 13 pr. mnd.
SMS direkte fra Unimicro V3® – kun kr. 0,60 pr. melding

NB: Tjenesten kan dere selv aktivere på kundekortet i Unimicro V3. Velg SMS i menyen og gå inn på Avtale og aktiver.

Priser og vilkår
I samarbeid med Link Mobility - kan vi gi deg svært gunstige betingelser.

Intouch - Oppslag:
Vi kan tilby tilgang til Intouch sin portalløsning - til en månedspris på kr. 11,- pr lisens. Man må bestille like mange lisenser som man har i Unimicro V3®, for å få tilgang til tjenesten. Dersom man senere endrer antall brukere i Unimicro V3® – endres antall brukere på Intouch Oppslag automatisk tilsvarende.

Intouch - SMS:

SMS tjenesten koster 59 øre pr. SMS.
SMS forhåndsbetales ved kjøp av kontantkort a kr. 500,-
Du vil bli varslet via e-post eller SMS når saldo blir lav – og kan da kjøpe nye kontantkort

For å fylle på kontantkortet, send mail tilsupport.norway@linkmobility.com

For bestilling ta kontakt med Salg på salg@unimicro.no