*
*
*

Telefonkatalogen og SMS

Telefonkatalogen direkte fra Uni Økonomi !

Vi kan i samarbeid med Link Mobility tilby deg direkte tilgang til Norges mest oppdaterte database på adresse og telefonoppføringer.

Alt hentes fra Intouch som er en tjeneste fra Link Mobility som benytter seg av data levert av Eniro Norge AS (tidligere Telefonkatalogen™ Bedrift)

Iinformasjonen hentes fra Intouch sine online-databaser direkte fra Uni Økonomi !

Inkludert i Uni Økonomi

(Ingen bestilling)

Søk og innlegging av Adresseinformasjon: Kunde /Leverandør /Ansatte
Kart- og rutevisning: Kunde/Leverandør
Regnskapsopplysninger: Resultat/Balanseregnskap pr. Kunde/Leverandør
Nøkkelinformasjon: Antall ansatte, Omsetning og Aksjekapital pr. Kunde/Leverandør

Tilleggstjenester i Uni Økonomi:

SMS i Intouch sin Portalløsning, direkte fra Uni Økonomi® Kun kr. 13 pr. mnd.
SMS direkte fra Uni Økonomi® – kun kr. 0,59 pr. melding

NB: Tjenesten kan dere selv aktivere på kundekortet i UNI Økonomi. Velg SMS i menyen og gå inn på Avtale og aktiver.

Priser og vilkår
I samarbeid med Link Mobility - kan vi gi deg svært gunstige betingelser.

Intouch - Oppslag:
Vi kan tilby tilgang til Intouch sin portalløsning - til en månedspris på kr. 11,- pr lisens. Man må bestille like mange lisenser som man har i Uni Økonomi®, for å få tilgang til tjenesten. Dersom man senere endrer antall brukere i Uni Økonomi® – endres antall brukere på Intouch Oppslag automatisk tilsvarende.

Intouch - SMS:

SMS tjenesten koster 59 øre pr. SMS.
SMS forhåndsbetales ved kjøp av kontantkort a kr. 500,-
Du vil bli varslet via e-post eller SMS når saldo blir lav – og kan da kjøpe nye kontantkort

For bestilling ta kontakt med Salg på salg@unimicro.no