*
*

Varekortet - Dokument/Web

Her kan dokumenter og produktbeskrivelse legges inn som informasjon om varen.

Varen kan også aktiveres for E-handel løsninger/Nettbutikk omtalt nedenfor. Systemet støtter flere bildefiler og dokumenter på samme varen. Du må ha satt opp innstillingene  for nettbutikk før du får lastet opp varer med produktbeskrivelse og bilder.
1 dok.png

Last opp vare til nettbutikk: Trykk på denne for å laste denne ene varen opp til nettbutikken. Inne i nettbutikkinnstillingene er det funksjon for å laste opp alle varer, så du trenger ikke å gå inn på en og en vare.
Last opp bilde: Samme som over.
Se varen på web: Lar deg se hvordan varen ser ut i nettbutikken.
Tilgjengelig fra Webshop: For at varen skal kunne lastes opp til nettbutikken må det hakes av her.
Tillat produktanmeldelser: Hak av her dersom du ønsker å tillate at kunder kommer med anmeldelser på varen i nettbutikken. Dette forutsetter at nettbutikken har støtte for anmeldelser.
Produktbeskrivelse og HTML kode, Ingress og HTML-ingress: Under Produktbeskrivelse og Ingress kan du legge inn produktbeskrivelse på "vanlig" måte. I HTML-kode vil html-koden av det du har skrevet i Produktbeskrivelse eller Ingress vise. Endringer i disse arkene påvirker hverandre.
Tilbehør: Her kan du legge inn hvilke varer som skal komme opp som tilbehør sammen med varen på nettbutikken. PS: hør med nettbutikk-leverandøren din om de støtter tilbehør fra Uni.

2 bilder.png

Bilder:
Ny bildefil på disk: Da hentes filen fra angitt lokasjon, men legges ikke inn i databasen. Det vil si at denne lokasjonen må være tilgjengelig for alle brukere i nettverket - altså et fellesområde.
Ny integrert bildefil: Da lagres filen i databasen, og det er ikke viktig hvor filen ble hentet fra.

Les mer om å sette opp varer som skal til nettbutikk