Lag supportsak
Overskrift:
Kundenummer:
*
Kontaktperson:
Modul:
Beskrivelse:
Kategori:
*
E-Post:
Telefon:
Skriv inn koden
*

Kontroller sum arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk i siste tilbakemelding

Vi ser at en del av våre kunder har klart å levere dobbelt. Det vil si at dersom du har levert flere a-meldinger for en periode, så har ikke alle blitt erstattet. Den enkleste måten å kontrollere dette på er ved å se på sum arbeidsgiveravgift og sum forskuddstrekk i siste tilbakemelding for måneden. Er det for høyt, så tyder det på dobbeltrapportering.

Du finner sum arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk under informasjonen om kontonummer og kid i tilbakemeldingen:

sum_tilbakemeldingt.png

Merk: Dersom det er flere som leverer a-melding på samme organisasjonsnummer som deg, så vil ikke sum arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk stemme.

Dersom det ser ut som du har levert dobbelt, så må en av meldingene nullstilles.

I tilbakemeldingen er det mulighet for å sjekke meldingshistorikk (et valg som heter Vis meldingshistorikk), slik at du ser om det er flere som er gjeldende. I dette eksempelet er det to gjeldende meldinger:

vis_meldingshistorikk.png

Her kan du også se om det er levert fra andre systemer på samme organisasjonsnummer, og om det kan være årsaken til dobbeltrapporteringen. Det ser du på meldings ID. Uni Økonomi benytter et heltall (i enkelte tilfeller med et prefiks), men andre systemer kan ha lengre meldingsid-er. Dersom det har blitt levert a-meldinger direkte i altinn-portalen så starter meldingsid-en med A01.

Tagger: