*
*

Se inntektsmeldingen på altinn

Den innsendte inntektsmeldingen kan være vanskelig å finne på altinn.no. De inntektsmeldingene som er sendt inn, finner du i arkivet til underenheten.

Når du logger inn på atinn.no må du altså velge å se opplysninger for underenheten først:

1. Klikk på valget for å velge organisasjon
  2. Klikk på pilen for å se underenheter
  3. Velg den underenheten du har sendt inntektsmelding til

Når du har fått valgt underenheten, må du velge Arkiv i menyen til venstre. Finn korrekt innsending og velg den. Velg Vis kvittering. Du finner da vedlegget inne i kvitteringen (valget Utskriftsversjon (pdf)).

Tilbake til hovedartikkelen