*
*

Generere forskudd

For at det skal være enkelt å utbetale forskudd til en serie med ansatte er det laget en rutine for utbetaling av faste forskudd.
Menyvalg: Periodiske rutiner - Utbetaling av faste forskudd

Denne rutinen genererer utbetalingsposter på forhåndsdefinerte beløp for utvalgte ansatte. Se her for hvordan du først må sette dette opp på den enkelte ansatte.

Du får opp en liste som dette:

Trykk videre her og du må velge utbetalingsdato:

Trykk Videre og du kommer inn i dette bildet:

Trykk Fullfør og du kommer inn i dette bildet:

Dersom du bruker remittering kan du trykke på Eksport til Remittering. Da vil det eksporteres en remitteringsfil som du kan laste opp til banken for videre behandling.

Dersom du ikke bruker remittering kan du velge Vis rapport og betale manuelt ut etter denne.

Forskuddet vil vise under Registrere lønnsposter og bli trekt fra på neste ordinære lønnskjøring: