*
*
*

Hvordan komme i gang med integrasjon mot TravelText

Du må først kontakte Uni sin salgsavdeling. Når avtalen er på plass, vil du få tilsendt en API-nøkkel.

Dersom du åpner Reise og utlegg før api-nøkkelen er på plass, får du opp denne meldingen:

Du får der opplysninger om hvordan du kan få inngå avtale dersom du velger linken Informasjon og priser. Du ser også at en API-nøkkel skal registreres under Rediger - Innstillinger.

Når du er i kontakt med salgsavdelingen for å inngå en avtale så må det opplyses en del detaljer, som f.eks. informasjon om hvem som skal være administratorbruker i TravelText. Det er denne administratorbrukeren som oppretter ansatte i TravelText.

Når avtalen er på plass vil du få tilsendt påloggingsdetaljene for administratorbrukeren, samt en API-nøkkel. API-nøkkelen må registreres inn i systemet.

Stå på den klienten du skal benytte reiseregningsmodulen for i Hovedmeny. Velg menyvalg Reise og utlegg. Trykk Lukk på informasjonsmeldingen (vist ovenfor), og velg Rediger - Innstillinger:

.....og fyll så inn API-nøkkelen du har fått tilsendt i feltet for det:

For å kunne ta i bruk TravelText for registrering av reiseregninger må administratorbrukeren opprette brukerne i TravelText. Du finner mer informasjon om det på TravelText sine supportsider: https://hjelp.traveltext.no/support/home