*
*

Reise og utlegg - Vilkår

Med TravelText og Unimicro V3 får våre brukere av programmet tilgang til et moderne, effektivt og brukervennlig system for håndtering av reise, kjøring og utlegg.

Alle ansatte i bedriften får tilgang til sin egen profil på web og mobil hvor de enkelt kan fylle ut reiser, kjøring og utlegg som blir foretatt på arbeid. Ved hjelp av sms, mms og epost kan reisen være ferdig utfylt før du er tilbake på kontoret.

Programmet inneholder blant annet mulighet for:

• Utfylling av reiseregning
  • Utfylling av refusjonsutlegg
  • Utfylling av kjørebok
  • Oppdaterte diettsatser for innland og utland
  • Attestering
  • Vedlegg og dokumentasjon
  • Tilgang på Pc, nettbrett og mobil
  • Kostnadsinndeling: prosjekt, avdeling osv

Programmet er integrert med Unimicro V3 og sikrer enkel og sikker overføring av alle data til Unimicro V3 Regnskap og Lønn.

Priser

Hovedmodul

Uni TravelText Grunnlisens

118,- pr mnd.

Uni TravelText Byrå Grunnlisens

236,- pr mnd.

Brukerlisenser

Uni TravelText 1-5 brukere

89,- pr mnd pr bruker

Uni TravelText over 5 brukere

69,- pr mnd pr bruker

Uni Traveltext Byrå brukere

egne priser pr mnd pr bruker

Selskapet opprettet selv brukere og administrer rettigheter på sin klient. Forbruket blir avregnet etterskuddsvis basert på antall brukere pr påbegynte måned.

Bestill TravelText